Skip to main content

Over onze winkel

Een winkel is misschien niet het juiste woord.

Wie bij Wiggers Muziekinstrumenten binnenkomt, treedt binnen in het hart van de zaak.

U staat meteen aan de rand van het atelier, zodat u altijd een kijkje in de keuken kunt nemen.

Wiggers Muziekinstrumenten levert aan particulieren en professionele musici, aan muziekscholen en conservatoria, orkesten en verenigingen.


Uitgebreid Assortiment

Bij ons zijn de grote merken te vinden; in alle prijsklassen en toonsoorten. In onze showroom heeft u de gelegenheid om in alle rust het beste passende instrument te selecteren uit het brede assortiment. Van trompet tot dwarsfluit, van saxofoon tot klarinet of sousafoon. Voor ieder niveau biedt Wiggers Muziekinstrument een passend blaasinstrument, zodat zowel de beginnend muzikant als de professional is in onze winkel welkom is.

Accessoires & Onderhoud

Vanzelfsprekend vindt u in onze winkel ook een zeer groot assortiment accessoires en producten voor onderhoud. Lessenaars, standaards, rieten en rietbinders, maar ook dempers, koffers en natuurlijk tal van moderne gadgets. Ook voor het onderhoud van uw instrument hebben wij een scala aan speciale hoogwaardige producten.

Neem ook een kijkje op de site van JT. Vele van deze producten hebben wij op voorraad of kunnen wij leveren.

Ons assortiment bestaat uit alle grote namen en bekende fabrikanten met een enorme keuze in kwaliteit en prijsklasse. Wij voeren onder meer de volgende merken:

Yamaha, Buffet Crampon, Selmer, Uebel, Schreiber, Miyasawa, Altus, Azumi, Jupiter, Getzen, King, Bach, Conn
Accessoires vindt u bij Wiggers Muziekinstrumenten van de volgende merken:

Protec, Helin, Vandoren, BG, Bach, JK, K&M, JO-RAL, Lebayle, Légere, Hetman, Wallace, Dennis Wick, Meyer, REKA, Ton Kooiman, Slide-O-Mix

En nog vele andere....